Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2010 15:49 - Звездни жертви в името на красотата
Автор: gossipb0y Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 295 Коментари: 0 Гласове:
3



 Кое момиче не мечтае да бъде на мястото на кинозвездите или топмоделите? Обаче не всички знаят на какви жертви са готови знаменитостите, за да предизвикат завистта на простосмъртните.

Едва ли е много приятно да бъдеш заложник на личния си стилист, треньор, диетолог и да не се осмеляваш да излезеш без грим.

Например, Гуен Стефани не прави и крачка без да се е посъветвала с диетолога си. Поради което тя винаги пътува с него, плюс свита от 15 души - стилисти, фризьори и прочие звезден антураж. А манипулациите по външността й понякога продължават почти цяла нощ.

Най-големият грях, в който обвиняват звездите, са наднормените килограми. А когато отслабнат драстично, веднага им приписват анорексия. Кийра Найтли и досега се опитва да докаже, че не си пада по гладуването, но все я гледат със съмнение.

Впрочем мащабите на това заболяване в Холивуд превишават средностатистическите показатели. Ярък пример е Гели Халилуел. „Станах толкова слаба, когато престанах да ям, че менструацията ми спря, костите ми станаха ужасно чупливи. Вероятно съм причинила на организма си непоправими щети", признава тя в едно от своите интервюта. Сега бившата спайска е здрава, но се чувства виновна за това, че е била пример за подражание на много момичета. 
Тези признания са рядкост. Голяма част от звездите твърдят, че природата е била щедра към тях и мразят диетите. А в същото време си налагат жестоки хранителни ограничения. Малко са смелите като Лиз Хърли, която си признава, че често си ляга гладна, когато й предстои да снима фотосесия за бански костюми. Повечето от тях в стремежа си да не излязат техни нелицеприятни снимки, стигат до крайности. И започват безкрайни диети и умопомрачителни фитнес тренировки. За да устоят на стреса пък, често прибягват до антидепресанти и успокоителни, които са пагубни за организма. Така че, не бързайте да им завиждате...



Тагове:   жертви,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gossipb0y
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6598
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930